Yak & vicunaHeren Yak

Warm, comfortabel en chic: De yak heren trui

Bij Mahogany rijmt comfort met elegantie! In yak heren trui heeft u de keuze: De yak heren trui is verkrijgbaar in V-hals, ronde hals, coltrui, opstaande kraag of met capuchon. Het tijdloze vest kleedt u in elke gelegenheid met klasse.

Stijlvol in een yak heren trui

Elk jaar ontwerpen onze creatieve teams een uitgebreide collectie van 100% yak. Wij letten op elk detail.
De Mahogany stijl: modieus en tijdloos, hoogwaardige materialen en een bewezen vakmanschap over vele jaren. Het resultaat: een collectie van ultra-warme, chique en tegelijkertijd comfortabele truien.
Ontdek nu een veelheid aan stijlen van yak heren truien variërend van 2-draads tot 24-draads.

Zoekt u een basisstuk voor uw garderobe? Het onmisbare stuk is ongetwijfeld de yak heren trui in 2-draads. Hij past bij elke gelegenheid, of het nu een V-hals, ronde hals of coltrui is.
Met een vest bent u in elk seizoen en bij elke gelegenheid stijlvol gekleed.

Voor een zeer mannelijke stijl, is de vrachtwagenchauffeurskraag - geknoopt of met rits - een must in elke collectie. Afhankelijk van uw wensen, kies voor een effen of tweekleurige yak heren trui, een jersey breisel, een trui met een spel van steken of kabels voor een meer assertieve look.
Zeldzame stukken: Onze bi-materiaal en tweekleurige truien!

De yak - het dier en zijn vezel

Waar komt yak wol vandaan?
Het wilde dier, een vrij massieve rund van 3,25m met een gewicht tot een ton, leeft voornamelijk op de hoge plateaus van de Himalaya. Dankzij zijn 3 lagen vacht kan hij temperaturen tot -50°C weerstaan.

De verschillende yak vezels zijn al meer dan 1000 jaar bekend en worden door nomaden gebruikt om tenten, touwen, kleding en dekens te maken. Het yak dons dat we gebruiken voor onze yak heren trui en dames trui is de ondervacht, zijn zachtste vezel. Deze dons heeft pas enkele decennia geleden zijn intrede gedaan in de luxe wereld en heeft alle kans om daar te blijven.
De vezel, even zacht als kasjmier, is warmer dan merino wol en even robuust als kamelenhaar. Als liefhebbers van mooie materialen kunnen we dit alleen maar waarderen. U zult verleid worden door de yak heren trui!

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen