Heren kasjmierBasic pullovers voor lage prijzen

In onze collectie “basic pullovers voor lage prijzen”

hebben wij een selectie van massa procuctie 2 draads pullovers van een erg goede kwalitieit kasjmier. Als u kasjmier nog niet kent, zijn deze 100 % kasjmier pullovers, welke getest zijn op kwaliteit in laberatoria, perfect om dit prestieuze materiaal te ontdekken tegen redelijke prijzen.

Ontdek onze selectie van zacht geprijsde essentials

Specialisten in kasjmier voor meer dan 18 jaar, Mahogany brengt u een prachtige collectie van 2-draads kasjmier truien tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Deze selectie van onze basics is speciaal voor u ontworpen en biedt het hele jaar door uitzonderlijke waar voor uw geld.

Mannen 2-draads kasjmiertruien van Mahogany

Het aantal gebruikte garens bepaalt de dikte van de trui, en 2-draads kasjmier biedt een standaarddikte die het hele jaar door gedragen kan worden. Het is zelfs de meest populaire kasjmier op de markt. Dankzij de isolerende en thermische eigenschappen is een kasjmiertrui veel warmer dan een trui van schapenwol van dezelfde dikte. Al onze kasjmiertruien zijn gemaakt van garens die speciaal geselecteerd zijn voor hun kwaliteit. Mahogany biedt u truien gemaakt met kasjmierhaar van uitstekende kwaliteit, met een dikte van 15,5 micron voor bepaalde modellen en 16,3 micron voor andere artikelen in deze categorie. Onze ambitie? Kwaliteitstruien van kasjmier aanbieden die even vriendelijk zijn voor uw budget als voor uw huid!

100% kasjmiertruien tegen betaalbare prijzen

Hoe verklaren we onze aantrekkelijke prijzen? Dat is eenvoudig: Mahogany is een kleine structuur op menselijke schaal, wat betekent dat het grootste deel van je aankoop naar de kosten van grondstoffen, productie en creatie gaat. Er zijn geen kosten verbonden aan een grote winkelketen of grote reclamebudgetten. Daarom kunnen we onze marges beperken en je eerlijke prijzen garanderen die lager zijn dan de markt. Bij Mahogany kunt u zich dus kasjmiertruien van hoge kwaliteit veroorloven tegen betaalbare prijzen.

Onze truien zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren en geven u de zachtheid, het comfort en de stijl die u zoekt. Of u nu de voorkeur geeft aan een coltrui, V-hals, ronde hals, trucker of vesttrui, onze modellen passen zich aan uw behoeften en wensen aan. Onze 2-lagige kasjmiertruien zijn zowel modern als tijdloos en passen bij alle stijlen en lichaamsvormen. Perfect gesneden, met zorgvuldig bestudeerde afwerkingen en details, zullen onze truien u een elegant gevoel geven.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen