Care of cashmere

Kasjmier: een kostbaar textiel dat van water houdt

Kasjmier is een natuurlijke vezel afkomstig van de zachte, donzige vacht van de kasjmiergeit, die bekend staat om zijn uitzonderlijke zachtheid en isolerende warmte. Een van de verrassende dingen aan kasjmier is dat het, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, dol is op water. Hoe vaker je je kasjmiertrui wast vanaf het begin en regelmatig daarna, hoe langer hij meegaat. Als je pilling ziet, aarzel dan niet om het te verwijderen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange levensduur van je favoriete trui.

Verzorg je kasjmiertrui met onze speciale shampoo

Om je kasjmiertrui effectief met de hand of in de machine te wassen, raden we je aan een speciale kasjmier shampoo te gebruiken. Dit type shampoo is speciaal ontworpen om wolvezels zachtjes te reinigen zonder ze te beschadigen, zodat ze zacht en glanzend blijven. Voeg een kleine hoeveelheid Mahonie shampoo toe aan een bak met koud of lauw water (niet meer dan 30 graden) als je je kasjmiertrui met de hand wast, of een of twee dopjes in het wasmiddelbakje als je kiest voor machinewas. Je hoeft geen wasverzachter toe te voegen, Mahogany's speciale kasjmier wasmiddel is voldoende.

Een kasjmier trui ontpillen met onze Anti-Pilling Houten Kam

Pilling is een natuurlijk fenomeen dat kan optreden bij kasjmier op plaatsen waar wrijving is. Om de pilling uit uw kasjmiertrui te verwijderen, gebruikt u onze houten kam tegen pilling. Deze kam is ontworpen om pilling voorzichtig te verwijderen zonder de vezels te beschadigen. Ga voorzichtig met de kam over de aangetaste gebieden en zorg ervoor dat u niet aan de stof trekt of deze uitrekt. We raden je aan om dit voor of na elke wasbeurt te doen, indien nodig, en je zult zien dat de pilling na verloop van tijd voorgoed zal verdwijnen.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen