Ce pull est exclusivement proposé dans les couleurs naturelles de la chèvre.
Les poils de cachemire utilisés n’ont subi aucune teinture lors du cycle de production. Cet article est très proche de bénéficier du label bio. Ce qui nous en empêche est principalement la difficulté de tracer parfaitement le poil jusqu’à la source, c’est-à-dire les éleveurs, souvent nomades, et disséminés sur une région immense grande comme la France, l’Allemagne et l’Italie réunis. Mais nous travaillons actuellement à pouvoir vous offrir bientôt une collection 100 % cachemire bio.

De essentie van natuurlijk kasjmier voor mannen

Een trui van natuurlijk kasjmier is een echt wonder om te dragen. Gemaakt van de ondervacht van geiten zijn de garens van deze truien ongeverfd en elk stuk biedt een palet van 5 tot 6 verschillende tinten, die overeenkomen met de natuurlijke kleuren van de geit. Deze tinten variëren van ecru tot bruin en beige, allemaal licht gevlekt. De oogst van elk jaar kan deze tinten lichtjes variëren, wat bijdraagt aan het unieke karakter van elk stuk.

Authenticiteit en kwaliteit: verder dan biologisch

Hoewel onze natuurlijke kasjmierproducten momenteel niet in aanmerking komen voor het 'biologische' label, bevatten ze geen chemicaliën die verband houden met verven. Dit doet niets af aan de superieure kwaliteit van onze producten, integendeel, het maakt ze een echte aanwinst voor liefhebbers van natuurlijke producten. Terwijl we wachten tot deze benaming officieel wordt, blijven we liever transparant en eerlijk tegenover onze klanten over de kwalificatie van deze natuurlijke kasjmiertruien voor mannen.

Identificatie van natuurlijke kleuren op onze website

Al onze kleuren met het woord "natuurlijk" in hun titel op onze website worden beschouwd als natuurlijke kleuren. Kasjmier "natuurlijk bruin" is bijvoorbeeld licht gevlekt bruin en "natuurlijk ecru" weerspiegelt het lichtste haar dat een geit kan hebben. Onze jakstukken in "natuurlijk bruin" of "natuurlijk marmot" zijn ook ongeverfd. Het zal nog makkelijker voor je zijn om deze stukken snel te herkennen nu we een speciale categorie hebben.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen