Heren kasjmierTijdloze collectie

Tijdloze collectie

Tijdloze basics voor in je garderobe

Kasjmier onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke zachtheid, waardoor het een tijdloos kledingstuk in je garderobe is. Klassieke herenstukken zoals V-hals, ronde hals en coltruien en cashmere vesten zijn must-haves in de herengarderobe.

Ze vormen de basis van een goed passende outfit en door hun eenvoud zijn ze gemakkelijk te combineren met andere elementen. Bijvoorbeeld met een jeans van raw denim en laarzen, vergezeld van een trenchcoat, maakt een kasjmier coltrui de outfit heel goed af voor een trendy city-look.

Tijdloos buiten kasjmier

Wiel kasjmier een veilige keuze blijft, biedt Mahogany je andere materialen die net zo nobel zijn. In feite zijn deze tijdloze kasjmier stukken voor mannen er nu in materialen die zo gevarieerd zijn als yak, kameel en alpaca. Elk van deze vezels heeft zijn eigen kenmerken.

Jak biedt bijvoorbeeld een warmte die vergelijkbaar is met die van kasjmier, maar dan met extra stevigheid. Kameel daarentegen staat bekend om zijn lichtheid en warmteregulerende eigenschappen, terwijl alpaca opvalt door zijn sterkte en vermogen om warmte vast te houden.

De duurzaamheid van onze tijdloze collectie

Onze klassieke kasjmier herenmodellen zijn al 18 jaar lang beproefd en blijven stijlvaste stijlen. Hun lange levensduur getuigt van hun tijdloosheid door de jaren heen en hun vermogen om de kortstondige trends van de herenmode te overstijgen.

De basics hebben de tand des tijds doorstaan en bevestigen daarmee hun tijdloze status en hun vermogen om hun stilistische relevantie te behouden, ongeacht het seizoen of het jaar. Het mooie, heren, is dat je met een basic van kasjmier nooit de fout in kunt gaan.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen