Heren kasjmierKasjmier Duvet

Een hele speciale collectie

die geproduceerd is met draad dat 2 maal dunner is dan de gewone collectie. Het resultaat is een extreem zachte trui die gemaakt is om direct op de blote huid te dragen. Geschikt voor winter, voorjaar en zomer.
Wonderbaarlijk zacht. Alleen voor de kenner.

Kasjmier dons: fijnheid en zachtheid

Kasjmier is een zeer fijne, zachte natuurlijke vezel die afkomstig is van de zeer fijne ondervacht van de kasjmiergeit. De fijnheid van de vezels maakt het een kostbare wol die zowel zacht als warm is met onvergelijkbare isolerende eigenschappen.

Mannendons kasjmier, een tweede huid

Geef je huid de beste zachtheid en kies voor kasjmier dons voor heren. Onvergelijkbaar zacht en extreem zeldzaam, Mahogany's kasjmier dons voor mannen is anders dan onze standaard 2-draads truien omdat het extreem fijn is, het gebruikte garen is XX micron terwijl onze standaard 2-draads kasjmier truien XX micron zijn. Dit kasjmier dons is ontworpen om op de huid gedragen te worden, voor warmte, comfort en welzijn.

Onze collectie kasjmier dons kledingstukken: hoe te dragen.

Onze collectie kasjmier donskleding biedt u een reeks tijdloze essentials die u zullen verleiden en die zich aan uw lichaamsbouw zullen aanpassen. In feite zijn er verschillende vormen kasjmier donskleding in deze collectie die bij alle mannen en voor alle gelegenheden passen. De trui met V-hals kan bijvoorbeeld worden gedragen met een jeans van raw denim, een blazer en sportschoenen voor een casual look. Een T-shirt met ronde hals en een bermuda wordt jouw zomeroutfit. De must-have is onze hypercomfortabele kasjmier donzen pyjama voor heren, je zult niet meer zonder kunnen!

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen