Deze trui wordt uitsluitend aangeboden in de natuurlijke kleur van het geitenhaar. < br > Het gebruikte kasjmierhaar heeft tijdens het productieproces geen verf ondergaan. Dit item is bijna biologisch geëtiketteerd. Wat ons ervan weerhoudt om dit een biologisch label te geven, is vooral de moeilijkheid om de bron van het geitenhaar te traceren, wat betekent dat de fokkers vaak rondzwerven en verspreid zijn over een immense regio in vergelijking met de grootte van Frankrijk, Duitsland en Italië samen, maar we werken er momenteel aan om u binnenkort een 100% biologische kasjmiercollectie te kunnen aanbieden. < br > Volg ons op Instagram of Facebook voor meer informatie over onze vooruitgang in deze richting.

De elegantie van natuurlijk kasjmier voor vrouwen

De natuurlijke kasjmiertrui onthult de tijdloze elegantie van elke vrouw ? Hij is gemaakt van ongeverfd geitenhaar en biedt een palet aan tinten die pure, authentieke schoonheid oproepen. Van betoverend ecru tot diep bruin tot delicaat beige, elke kleur is ontworpen om de natuurlijke gratie van elke vrouw te sublimeren, waardoor ze een icoon van verfijning wordt in een steeds veranderende wereld.

Respectvolle zachtheid voor de moderne vrouw

Dames, door te kiezen voor natuurlijk kasjmier bevestigt u uw toewijding aan respectvolle, authentieke mode. Dit kasjmier is vrij van chemische kleurstoffen en omhult je huid met een ongeëvenaarde zachtheid, terwijl je een ecologisch geweten behoudt. Als je op zoek bent naar luxe en integriteit, dan biedt dit kasjmier, dat bijna het label "biologisch" draagt, je het beste van twee werelden.

Natuurlijke kleuren, onthullende vrouwelijkheid

Elke tint van onze kasjmier is een viering van de diversiteit en uniciteit van een vrouw. Natuurlijk bruin' biedt omhullende warmte, terwijl 'Natuurlijk ecru' helderheid en frisheid uitstraalt. Deze subtiele en delicate kleuren, perfect om te dragen in de winter als totale look of in het tussenseizoen gemengd met raw denim, zijn ontworpen om de innerlijke schoonheid van elke vrouw te weerspiegelen en haar zelfvertrouwen en natuurlijke elegantie te accentueren.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen