Blauwe kasjmier trui Dames : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

De zachtheid van een blauwe kasjmieren sjaal

Niets kan op tegen de zachtheid en het comfort van een kasjmieren sjaal voor dames op die gure winterdagen. Kasjmier, deze uitzonderlijke natuurlijke vezel, biedt onvergelijkbare eigenschappen. Zacht, luxueus en perfect isolerend, omhult het de hals in behaaglijke warmte en biedt het tegelijkertijd een elegante stijl. Het dragen van een kasjmier sjaal betekent kiezen voor een cocon van zachtheid die elke winter verandert in een seizoen van ultiem comfort.

Palet van blauw in onze collectie kasjmieren sjaals voor dames

Bij Mahogany hebben we een collectie kasjmieren sjaals voor dames gecreëerd die opvalt door de verscheidenheid aan kleuren. Vooral liefhebbers van blauw worden verwend met een rijk en gevarieerd palet. Onze klassieke modellen zijn er in hemelsblauw, marineblauw, eendenblauw, Pruisisch blauw en Lapis blauw. Elke tint is ontworpen om bij een andere outfit of stemming te passen, altijd met dezelfde belofte van warmte en zachtheid.

Onze verschillende maten dames kasjmier sjaal in blauw

Mahogany weet dat elke vrouw uniek is en daarom bieden we kasjmieren sjaals in verschillende maten. Kleinere maten voegen een subtiel vleugje kleur toe aan een outfit, een lapisblauwe bijvoorbeeld kan een camelkleurige jas omtoveren tot een heel chique ensemble. De grotere maten zijn dan weer je bondgenoten in de winter, zodat je je kunt inpakken en ijzige tocht kunt vermijden terwijl je er toch stijlvol uitziet.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen