Kasjmier sokken voor mannen : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

Mahogany kasjmier herensokken: ongeëvenaard comfort

De kasjmieren herensokken van Mahogany bieden absoluut comfort aan wie ze draagt. Ze zijn perfect vanaf de herfst, reguleren transpiratie en houden de voeten lekker warm in de winter dankzij de isolerende eigenschappen van kasjmier. Ze zijn dikker dan Schotse garens dankzij hun tweedraadsconstructie, maar toch heel fijn in vergelijking met andere wolsoorten. Door hun uitzonderlijke zachtheid en comfort zijn ze een ideale keuze voor veeleisende mannen.

Vele lengtes kasjmier herensokken

Bij Mahogany geloven we dat elke man zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om soklengte. Daarom biedt onze collectie kasjmieren herensokken twee opties: een kortere, meer gangbare versie die boven de enkel komt en een langere versie die tot de bovenkant van de kuit komt. Dus wat uw voorkeur ook is, u vindt altijd de sok die bij u past.

Perfecte ondersteuning dankzij elastaan

Onze Mahonie kasjmier herensokken hebben een speciale eigenschap: ze bevatten 12% elastaan in hun samenstelling. Dit is het enige item in onze kasjmiercollectie met deze mix van materialen. Deze keuze is niet onbelangrijk: het garandeert een uitstekende pasvorm op het been of de kuit. Zonder dit vleugje elastaan zou de natuurlijke soepelheid van kasjmier ervoor kunnen zorgen dat de sok gaat glijden. Bij ons gaat comfort hand in hand met een perfecte pasvorm.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen