grijze kasjmier sjaal Dames : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

Het kleurenpalet van de grijze kasjmier sjaals voor dames

Mahogany's assortiment kasjmier sjaals voor dames onderscheidt zich door zijn chromatische diversiteit. Van felle kleuren tot meer discrete tinten, elk vindt zijn echo in onze collectie. Onder de neutrale tinten springen ecru, beige, zwart en grijs eruit als tijdloze klassiekers die gemakkelijk passen bij een chique stijl. Die-hard fans van grijs zullen blij zijn met onze sjaalvariaties in antraciet, gevlekt grijs en gevlekt flanel.

De diversiteit aan ontwerpen in grijze sjaals

Mahogany biedt een veelheid aan ontwerpen voor haar kasjmieren sjaals voor dames. Laat je voor een originele stijl verleiden door onze Argan chèche, met zijn driehoekige vorm, tweedraads aantal en gevlekte flanelgrijze kleur - ideaal om in het tussenseizoen te dragen met je favoriete trenchcoat voor een gestroomlijnde look. Voor de winter raden we zeker onze zeer wikkelbare Niry-stola in 4-draadsgaren aan - het is inderdaad verreweg de slimste keuze die je warm houdt en tegelijkertijd je elegantie benadrukt.

Alle stijlen sjaals voor alle stijlen vrouwen

Mahogany's assortiment kasjmieren sjaals voor vrouwen gaat verder dan de klassieke effen exemplaren. Het biedt een verscheidenheid aan stijlen met tweekleurige ontwerpen zoals de Thunder sjaal, grote geruite sjaals zoals de Venezia, of visgraat sjaals zoals de Orage, met of zonder franje en zelfs ultra-trendy tie and dye sjaals. Onze Vaasa-sjaal in zwart en gevlekt flanelgrijs is bijvoorbeeld de perfecte aanvulling op je winterse outfits, terwijl hij toch sober en elegant blijft.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen