bruine kasjmier sjaal Dames : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

Verzorging van je kasjmieren sjaal

Zorg dragen voor je kasjmier sjaal is essentieel om de zachtheid en duurzaamheid te behouden. Om te wassen, raden we aan de sjaal in een waszakje te doen (zoals degene die we aanbieden op onze Mahonie site) en een wol- of fijnwasprogramma te kiezen op de machine. Gebruik een speciaal kasjmierwasmiddel (zie onze rubriek "verzorging") en gebruik niet meer dan 30 graden en 600 toeren per minuut. Droog de sjaal na het wassen plat op een badstof handdoek uit de buurt van een warmtebron. Zo behoudt je kasjmier sjaal al zijn kwaliteit.

Ontdek onze kasjmier sjaal "Nuage" in bruin

.

Onder onze unieke stukken valt de Nuage cashmere sjaal voor dames op. Hij is gebreid met dikker garen dan traditionele kasjmier, waardoor hij er volumineuzer, luchtiger en pluiziger uitziet. Een 2-draads wolk is dikker dan een traditionele 4-draads wolk. Onze Byblos sjaal in americano bruin is een prachtig voorbeeld van deze techniek. Op onze site vind je ook truien in dit fluffy breisel.

Dejaugeage techniek voor onze kasjmier sjaals

De "déjaugeage" techniek geeft onze cashmere sjaals voor dames een luchtig, los breisel. Dit geeft een moderne, eigentijdse look en sublimeert de zachtheid van kasjmier. Het wordt gemaakt door het wolgaren te breien met opzettelijk grotere naalden, waardoor de sjaal lichter wordt en minder kost. Ons Miaou-model, verkrijgbaar in een veelheid aan bruintinten, houdt je warm zonder je te verstikken.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen