kasjmier sjaal Heren : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

Mahogany, al jaren de expert op het gebied van kasjmiersjaals

.

Dankzij onze jarenlange ervaring met kasjmier kunnen we kasjmieren herensjaals van 2 tot 28 garens aanbieden. Van geweven tot gebreide sjaals in kasjmier, yak of baby alpaca, er is voor elk wat wils. Wikkel jezelf in het tussenseizoen of in de winter in een van onze zachte sjaals en bescherm jezelf tegen de kou in stijl!

Vind je high-end stuk voor een redelijke prijs

.

Voor alle mannen die van verfijning en kwaliteit houden, biedt onze selectie kasjmier sjaals opties voor alle budgetten. Voor wie op zoek is naar een betaalbare optie zonder afbreuk te doen aan elegantie, zijn onze modellen zoals de Zak 170 sjaal met kleine weefsels, de voordelige Ozone sjaal of de Miaou déjaugée sjaal uitstekende keuzes. Voor mannen die zichzelf willen trakteren op een echt high-end product, is de uitzonderlijke 28-draads Venus sjaal, breed en zacht, een echt luxueus stukje vakmanschap. Ten slotte, voor wie op zoek is naar een opvallende touch, is de tweekleurige Verona maxisjaal met ruitjes een uitstekende keuze. Tot slot, de ultieme luxe die elke man die van fijne materialen houdt graag zou willen dragen, is de vicuña-harensjaal. Zeer zeldzaam op de wereldmarkt, hebben we het geluk onze klanten dit uitzonderlijke product te kunnen aanbieden.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen