Nieuw: Een luxueuse melange van Kashmir en katoen, voor in de zomer.

Een verbazingwekkende melange van Kashmir en katoen waar u van zult houden.

Wat is Giza-katoen

Giza katoen is een katoenvariëteit van hoge kwaliteit uit Egypte, specifiek uit de regio Giza, vandaar de naam. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke vezellengte, sterkte en zachtheid. Deze kwaliteiten maken het ideaal voor de productie van textiel van hoge kwaliteit. De combinatie van een uniek klimaat, vruchtbare grond langs de Nijl en zorgvuldige handoogsttechnieken dragen bij aan de superieure kwaliteit van Giza katoen.

Giza katoen: zacht, sterk en ademend

Giza katoen heeft verschillende onderscheidende kenmerken. Het staat vooral bekend om zijn extra lange vezels, die een grote sterkte en opmerkelijke zachtheid geven aan stoffen gemaakt van deze katoen. Giza 45 wordt gekenmerkt door zijn ongelooflijke fijnheid van gemiddeld 2,95 µ (menselijk haar: 75 µ) en door zijn vezellengte van meer dan 36 mm. Daarom hebben we het geselecteerd voor het breien van onze Giza-katoenen truien en T-shirts voor dames.

Daarnaast zorgen deze lange vezels voor een betere absorptie van kleurstoffen, wat resulteert in heldere kleuren die langer mooi blijven. Giza-katoen is ook zeer ademend en biedt uitstekende warmteregulering, waardoor het comfortabel is om te dragen in verschillende weersomstandigheden. Tot slot maakt de hoge duurzaamheid Giza-katoen tot een favoriete keuze voor hoogwaardig textiel.

Giza katoen en kasjmier: de combinatie van comfort en frisheid

Ontdek onze collectie dameskleding van 100% Giza-katoen en een mix van kasjmier en Giza-katoen. Deze collecties zijn perfect voor het tussenseizoen en de zomer dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van Giza-katoen. Deze vezel, die bekend staat om zijn zachtheid en duurzaamheid, biedt een ongeëvenaard gevoel van comfort en zorgt voor de nodige frisheid op zonnige dagen. Gemengd met de zachtheid van kasjmier creëert het een luxueus, comfortabel kledingstuk voor elke vrouw. Koel als het beste katoen, zacht als het fijnste kasjmier, het is een winnende combinatie!

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen