Alpaca & kameelDames Alpaca

Alpaca truien voor dames

Mahogany Cashmere biedt je een assortiment alpaca truien en vesten. Dit prachtige, zachte, isolerende en duurzame materiaal kun je in elk seizoen dragen. Het licht donzige uiterlijk geeft het een uitzonderlijke zachtheid, en de kleuren in natuurlijke tinten passen gemakkelijk bij je garderobe. De stijlen van het merk Mahogany geven elk van je outfits een chique touch en echt comfort. Om je look compleet te maken, kun je onze alpaca-accessoires overwegen. Ze zullen je beste vrienden zijn tijdens winterwandelingen.

Alpaca's: het levende erfgoed van de Andes


Verankerd in het geheugen van de Andes, overstijgt de alpaca de eenvoudige status van dier om een levend icoon te worden. Dit juweel van de bergen, dat sierlijk over de Andes-toppen zwerft, biedt een wol die een embleem van verfijning en zachtheid is geworden. Elke vezel wordt met zorg en respect verkregen, zodat het welzijn van deze prachtige wezens wordt gewaarborgd en tegelijkertijd een uitzonderlijke zachtheid en duurzaamheid wordt gegarandeerd. Bij Mahogany wordt het baby-alpaca genoemd omdat het een selectie is van het fijnste alpacahaar, vaak afkomstig van jonge dieren.

De zachtheid van baby alpaca truien voor vrouwen


De charme van alpacawol ligt in haar ongeëvenaarde eigenschappen. Naast het fluweelzachte gevoel, dat superieur is aan vele andere, onderscheidt het zich als een thermisch schild. De isolerende eigenschappen, gecombineerd met de zijdeachtige textuur, maken het de ultieme schuilplaats tegen de ijzige kou. Het is niet irriterend en intrinsiek hypoallergeen, een echte zegen voor de tere huid.

De verschillende kleuren van de babytruien van alpaca voor dames


Mahogany's creaties van baby alpaca zijn niet alleen opmerkelijk door hun textuur, maar ook door hun rijke kleurenpalet. Van poederroze dat doet denken aan een zonsopgang, tot diepblauw van de nachtelijke hemel, via de ecru kleur die doet denken aan de bergtoppen van de Andes, en het pompoenoranje dat doet denken aan de mooie kleuren van Zuid-Amerika, tot aardetinten zoals karamel of natuurlijk bruin, elke tint is een belofte van ontsnapping.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen