Yak & vicunaDames Yak

De yak dames trui: elegant en ultra-warm

De eigenschappen van yakvezel maken het een ideale bondgenoot tegen de kou.
In onze uitgebreide collectie vindt u de yak dames trui en onze chique en warme accessoires. Verwarm uzelf deze winter met stijl en elegantie!

De yak: kwaliteit, comfort en stijl!

Voor elke collectie biedt Mahogany u een ruime keuze aan artikelen van deze buitengewoon warme wol. Kies uit een zeer chique yak dames trui met 2 draden, ronde hals, V-hals of coltrui, nauwsluitend of uitlopend... Handig voor elke gelegenheid zijn de vesten: Maak uw keuze tussen een vest met ritssluiting of onze vest-jurk met rits, omsluitend en comfortabel.
Niet te missen! Het toppunt van een verfijnde look: de fabelachtige capejas... ook een zeer goed cadeau-idee!

Creëer een chique outfit rond uw yak dames trui

Personaliseer uw yak dames trui met een van onze yak accessoires! Effen of tweekleurige sjaals, onze prachtige, volledig knusse stola, de halswarmer / snood, de handschoenen...
Met een trui gecombineerd met een of meer accessoires van hetzelfde materiaal, bent u deze winter perfect gewapend tegen de kou.

De vezel van de yak dames trui en zijn eigenschappen

De vezel die voor de yak dames trui van Mahogany wordt gebruikt, is de ideale wol voor uw winterartikelen. Het houdt u warm met comfort en elegantie. Al meer dan 1000 jaar door nomaden gebruikt, heeft deze vezel de afgelopen decennia een belangrijke plaats veroverd in de wereld van luxe. In feite is het fijne dons dat deze massieve rund levert net zo zacht als kasjmier (de diameter van zijn vezel is slechts 16 tot 20 micron). Zijn wol is warmer dan merinowol en even robuust als die van de kameel.
De luchtbellen die in de vezel van de yak dames trui worden gecreëerd, zorgen voor warmtebehoud. Bovendien heeft deze wol een zeer goed vochtabsorptievermogen en antimicrobiële eigenschappen, waardoor het een luxe "ademend" materiaal is.
De yak dames trui is ongetwijfeld een van de beste bondgenoten om deze winter de kou te bestrijden!

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen