Kasjmier trui 6 draads Dames : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

De subtiele kunst van 6-draads kasjmier: een onderscheid van dikte en elegantie

Warm kasjmier roept onmiddellijk een gevoel van zachtheid en warmte op, maar de dikte is een belangrijk kenmerk. Dus waarom zou je een 6-draads kasjmiertrui voor dames kiezen in plaats van een 2-draads tegenhanger? Dat heeft alles te maken met dichtheid. Kasjmier heeft 6 draden per streng, dus het is opmerkelijk dicht. Deze grotere dikte betekent dat de trui niet alleen zwaarder is, maar ook rijker aan textuur. Het is een topkeuze voor wie comfort, stijl en luxe wil combineren.

Mahonie: een chromatisch feest in kasjmier

Mahogany doet niet alleen beloftes, het maakt ze ook waar. Met een indrukwekkend palet van meer dan 40 tinten voor belangrijke stukken zoals het ELODIE vest of de VANESSA trui, is het assortiment 6 fils kasjmieren damestruien een waar feest van kleur. Van neutrale tinten zoals marineblauw, beige of houtskoolgrijs tot felle tinten zoals schokkend roze of basilicagroen, het is allemaal mogelijk! En voor wie op zoek is naar uniciteit, als een bepaalde tint ontbreekt in een klassiek model, zet Mahogany zijn expertise in om het stuk op maat te maken, geleverd in slechts drie weken.

Diversiteit in eigen persoon: vormen en kragen van 6-draads kasjmiertruien

De rijkdom van de collectie is niet beperkt tot kleur. Mahogany biedt met zijn 6-draads kasjmiertrui voor dames een echte stilistische reis. Van de elegante lange trui tot de trendy hoodie met capuchon of de getailleerde snit voor een verbeterd silhouet, elk model is ontworpen om aan elke wens en elk lichaamstype te voldoen. Taillejassen, met rits of met knopen, voegen een casual maar geraffineerde touch toe. Wat de kragen betreft, hun verscheidenheid - van de sensuele V-hals tot de tijdloze ronde hals en de warme coltrui - biedt elke vrouw de kans om zichzelf uit te drukken.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen