Kasjmier trui 4 draads Dames : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

Wat moet ik kiezen tussen 2-draads en 4-draads?

De kasjmiertruien voor dames zijn er bij Mahogany in verschillende diktes, die zich onderscheiden door hun textuur en bruikbaarheid. De dunnere 2-draads trui is ideaal voor het tussenseizoen en kan alleen of in laagjes worden gedragen. Door zijn lichtheid is het een perfecte keuze voor dagen die niet te warm en niet te koud zijn. De 4-draads kasjmiertrui voor dames is daarentegen dikker en biedt extra warmte, waardoor het een must-have is voor gure winterdagen. De grotere dichtheid zorgt ook voor een luxueus, pluchen gevoel. De keuze tussen de twee hangt af van je behoefte aan warmte en stijl.

Een gevarieerd kleurenpalet

De aantrekkingskracht van de 4-draads kasjmiertrui is niet beperkt tot zijn aanpassingsvermogen. Wat hem zo populair maakt, is ook de verscheidenheid aan beschikbare kleuren. Van felle kleuren tot zachtere tinten, felle tinten of ongeverfde, natuurlijke kleuren, het assortiment voldoet aan elke wens. Op zoek naar een eenvoudige trui met lange mouwen? Kies voor een klassieke tint zoals zwart of camel om je herfst-winterlook te verbeteren. Voor een felle touch aan je wintergarderobe kies je tinten als groen, oranje of roze. Bij Mahogany vind je zeker de trui die je hart zal veroveren.

4-draads kasjmier trui: een uitzonderlijk stuk in verschillende modellen

Bij Mahogany leggen we de nadruk op de snit van onze truien, waarbij we ons richten op tijdloze snitten zoals rechte snitten voor de meeste modellen, maar ook oversized snitten, of meer getailleerde snitten om het silhouet van vrouwen te verbeteren, allemaal gebreid in 4 garens voor maximaal comfort. We hebben ook mouwloze truien, truien met korte mouwen en truien met lange mouwen, dus er is voor elk wat wils. Bij Mahogany wachten hoogwaardige damestruien van kasjmier met 4 garens op je om je de hele winter warm te houden en tegelijkertijd stijlvol te blijven!

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen