Kasjmier sjaal Heren grijs : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

De chromatische rijkdom van kasjmier sjaals voor heren

Onze collectie kasjmier sjaals voor mannen bij Mahogany wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk kleurenspectrum. Van levendige tinten tot meer subtiele tinten, we hebben een kleur voor elke man. Onder de neutrale tinten zijn ecru, beige, zwart en grijs tijdloze essentials die gemakkelijk een elegante stijl aanvullen. Voor diegenen met een voorliefde voor grijs, zijn onze variaties van houtskoolgrijs, gevlekt grijs en gevlekte flanellen sjaals zeker een genot.

De verscheidenheid aan Grijze kasjmier Sjaal Ontwerpen

Mahogany biedt een ruime keuze aan ontwerpen voor haar kasjmier herensjaals. Voor een unieke stijl, probeer onze driehoekige Argan chèche, gemaakt van twee garens in gevlekt flanel grijs - perfect om te dragen in het tussenseizoen met je favoriete trenchcoat voor een verfijnde look. Voor de winter is onze lange 4-draads Orage chevronsjaal een slimme keuze om warm te blijven. Het patroon en de tweekleurige feel brengen je persoonlijkheid naar voren en maken je outfit voor de dag nog mooier.

Kasjmieren sjaals voor de stijl van elke man

Onze collectie kasjmieren sjaals voor mannen bij Mahogany gaat verder dan de traditionele effen ontwerpen. Het biedt een verscheidenheid aan stijlen met tweekleurige ontwerpen zoals de Thunder sjaal, grote geruite sjaals zoals de Venezia, of visgraat sjaals zoals de Orage, met of zonder franje, en zelfs ultra-trendy tie and dye sjaals. Onze Vaasa sjaal in zwart en grijs gevlekt flanel bijvoorbeeld, zal je winterse outfits met soberheid en elegantie aanvullen.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen