gele kasjmier sjaal Dames : De selectie van Mahogany

0 Artikelen
1
    Beste klant,
    Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze volgende speciale aanbiedingen.
0 Artikelen
1

Een regenboog aan kleuren bij Mahogany voor kasjmier sjaals voor dames

Mahogany biedt een breed scala aan kasjmier sjaals voor vrouwen, met een scala aan kleuren die even divers als verleidelijk zijn. Van neutrale tinten tot felle kleuren, er is voor elk wat wils. Levendige kleuren zoals oranje, roze, blauw en geel zijn ideaal om een vleugje pit aan je outfit toe te voegen. Voor de liefhebbers van geel hebben we verschillende tinten, van mosterdgeel tot pastelgeel en zonnebloemgeel.

Kasjmier sjaal en Pashmina: twee onderscheidende accessoires voor vrouwen

De kasjmier sjaal en pashmina zijn twee verschillende accessoires die vaak voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Een 2-draads kasjmier sjaal is gebreid of geweven met dikker garen dan dat van een pashmina. Hij wordt vooral gedragen om zijn warmte en zachtheid. Pashmina, zo fijn dat het door een ringetje kan, wordt ook wel "ring-pashmina" genoemd. Het is geweven van ultrafijn kasjmier dons (17 micron) en biedt een lichte, zijdeachtige en vloeiende afwerking, perfect om de rol van modeaccessoire aan te nemen.

Gele kasjmiersjaal voor dames: het perfecte element om een outfit te accentueren

Mahogany's 100% kasjmieren sjaals en stola's zijn je bondgenoten om je zomer- en winteroutfit te verfraaien. Als de temperaturen dalen, kan een gele kasjmieren damessjaal gemakkelijk een zwarte of grijze wollen jas accentueren en je warm houden. Voor warmere seizoenen voegt een gele kasjmier pashmina, gedragen als sjaal of stola over de schouders, een vleugje elegantie toe aan een formele outfit. Welk seizoen of kleur je ook kiest, je vindt het perfecte kasjmier accessoire in onze collectie.

 
 
 
 

Remonter en haut de la page
MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen