Was en verzorgings instruktie

kashmirwollen kleding

 

Ons advies :

 

1) Draag de pullover geen twee dagen achtereen. Het natuurlijke materiaal kan zich daardoor weer herstellen.
2) Wacht met wassen tot u uw kashmir pullover tien keer gedragen hebt. U kunt uw kashmir pullover op de volgende manier wassen :


In de wasmachine :
Keer het kledingstuk binnenste buiten en doe het in een zak of beschermende overtrek voor u het in de wasmachine doet. Voeg een klein beetje speciaal wolwasmiddel toe. Wasverzachter is niet nodig. Kies het wolwasprogramma (de laagste temperatuur). Bij voorkeur in de machine centrifugeren met 600 omwentelingen per minuut.

Handwas :
Gebruik een special wolwasmiddel in koud water. Gebruik geen wasverzachter. Duw het water met uw vingertoppen zachtjes door het kledingstuk, zonder wringen of wrijven. Spoel na met koud water. Centrifugeer het kledingstuk gewikkeld in een handdoek.

 

kashmirwol drogen en strijken

Laat uw kashmir pullover liggend op een handdoek drogen, om de natuurlijk vorm te behouden. Als het volledig droog is, kunt u de pullover binnenstebuiten strijken ; kies voor een niet al te hoge temperatuur (wol). Laat uw pullover niet drogen bij een warmtebron of in direct zonlicht. Strijk kashmirwol alleen als het schoon is.

 

Pashmina kledingstukken

 

Ons advies :

 

Wacht met wassen tot u de pashmina pullover ongeveer 20 keer gedragen hebt. U kunt uw pashmina pullover op de volgende manieren wasse :

In de wasmachine:
Keer het kledingstuk binnenste buiten en doe het in een zak of beschermende overtrek voor u het in de wasmachine doet. Voeg een klein beetje speciaal wolwasmiddel toe. Gebruik geen wasverzachter. Kies het wolwasprogramma (de laagste temperatuur). Niet centrifugeren.

Op de hand :
Gebruik een special wolwasmiddel in koud water. Gebruik geen wasverzachter. Duw het water met uw vingertoppen zachtjes door het kledingstuk, zonder wringen of wrijven. Spoelen met koud water. Centrifugeer het kledingstuk gewikkeld in een handdoek.

 

Laat uw kashmir pullover liggend op een handdoek drogen, om de natuurlijk vorm te behouden. Als het volledig droog is, kunt u de pullover binnenstebuiten strijken; kies voor een niet al te hoge temperatuur (wol). Laat uw pullover niet drogen bij een warmtebron of in direct zonlicht.

 

MAHOGANY KASHMIR

De beste kwaliteit Kashmir draad
Maten XS tot XXXXL

MAHOGANY KASHMIR

Maak gebruik van onze 24 uurs
expresse verzend service

MAHOGANY KASHMIR

hand made in Nepal

MAHOGANY KASHMIR

45 dagen om van gedachten
te veranderen